Актрисата Софи Търнър и певецът Джо Джонас успяха да се договорят как да ще отглеждат децата си след развода. От официални документи, с които британският таблоид "Daily mail" успя да се сдобие, става ясно, че все още законните съпрузи са постигнали общо съгласие, двете им дъщери - 3-годишната Уилоу и 1-годишната Дафни, да бъдат по две седмици с всеки един от родителите си.

"След продуктивна и успешна медиация, се съгласихме, че децата ни ще прекарват еднакво време в домовете си в Америка и Великобритания. Ще се постараем да бъдем добри родители", пише в общото им становище до съдията. Освен това Джо ще може да вземе децата си на турнето на The Jonas Brothers, а Софи ще прекара Коледа с момичетата.

Снимки на Софи и Джо >>

Решението идва след четири напрегнати дни на медиация между адвокатите на двойката в Ню Йорк. Според запознати изчистването на всички детайли около попечителството на децата ще даде път и за финализирането на развода на двойката.

Припомняме, че певецът Джо Джонас подаде молба за развод на 1 септември, като според негови приятели причината се криела в желанието на Софи да купонясва, а не да се отдаде на семейството и отглеждането на момичетата. Актрисата на свой ред пък го обвини, че е скрил паспортите на дъщерите им и по този начин е възпрепятствал възможността те да я придружат до Лондон.

View this post on Instagram

A post shared by @house0fstark