София Вергара разкри какъв е животът й през последните шест месеца, след като се раздели с втория си съпруг Джо Манганиело след седем години брак.

"Продължих напред", беше коментарът на 51-годишната латина по отношение на развода й. С днешна дата тя, освен като актриса, се изявява и като съдия в състезанието "America's Got Talent".

"Ти си там, в очите на обществеността, и хората знаят, че това е част от това да си знаменитост. Знаех, че ще предизвика вниманието на пресата. Не можеш да скриеш тези неща", сподели още Вергара.

"Но не беше зле. Мисля, че пресата беше много уважителна и много мила. Мислих си, че ще си измислят неща, знаете как е обикновено. Бях изненадана, защото те казаха какво се случва и това беше", допълва колумбийката.

Снимки на София Вергара и Джо Манганиело>>>

Бившият й съпруг Джо Манганиело нае известната бракоразводна адвокатка Лаура Васър, за да уреди предбрачния си договор с Вергара и да получи попечителството над 11-годишното им чихуахуа Бъбълс.

Освен това той ясно показа, че е оставил връзката си с Вергара зад гърба си и вече се появи с новата си половинка Кейтлин О'Конър.