Като се има предвид, че 74-ото издание на филмовия фестивал в Кан е в своя разгар, в момента от Сен Тропе, та чак до Мантон е изпълнено с дами, демонстриращи своя безпогрешен усет към модата, който по нищо не отстъпва на този, който показват звездите, стъпили на червения килим, застлан специално за една от най-големите и престижни прояви в света на киното. Именно върху тях пада фокусът на сп. "Monaco Today", заело се в последните дни с нелеката задача да отличи онези представителки на нежния пол, намиращи се района, които са се откроили сред останалите, благодарение на добрия си вкус към гардероба.

За изненада мнозина сред тях попадна и Нора Недкова, която доскоро бе на международния форум, откъдето споделяше със своите последователи в Инстаграм вълненията, обхванали града, разположен на западния край на Френската Ривиера, преди, разбира се, да се отправи към княжество Монако, където се намира към днешна дата. Едва няколко дни след пристигането ѝ в него официалната страница на вече споменатото издание обяви родната носителка на титлата "Мис Плеймет" за 2017 г. за най-добре облечена жена за деня, публикувайки нейна снимка от Монте Карло в социалните си мрежи.

Вижте снимки >>

На изображението, към което списанието е добавило своя печат на одобрение с надпис "Визия на деня", блондинката позира пред фотографския обектив в комплект от бледорозова риза, вързана под гърдите, чиито дълги ръкави е навила до лактите, и къса пола с висока талия. Завършвайки външния си вид, тя е избрала златисти сандали на висок ток, кореспондиращи цветово с масивната метална верига, превърната в дръжка на кремавата ѝ дамска чанта, както и гривната, стояща на едната ѝ ръка. Освен това бившата участничка от риалити предаването "VIP Brother" носи плетена шапка с широка периферия и чифт слънчеви очила.

Снимка: Instagram

По всичко личи, че желанието на Недкова, която неотдавна сподели в социалните мрежи кадър, придружен от посланието: "Всяко лято има своя история... Искам това да бъде незабравимо", очевидно се сбъдва, тъй като още от началото на ваканцията си, започнала преди повече от седмица, тя трупа немалко вълнуващи преживявания, връхлитащи я едно след друго. Така например варненката имаше удоволствието да се срещне с талантливата носителка на "Оскар" Джоди Фостър, която наскоро бе удостоена с почетната награда "Златна палма" за цялостно творчество, а също така се снима с легендарната Софи Марсо по време на премиерата на филма с нейно участие "Всичко мина добре" на режисьора Франсоа Озон.

Наред с тези емоции, еротичният модел може да се похвали с факта, че през визитата си в Кан бе сбъркана с актриса. Преди седмица тя публикува няколко кратки видео клипове от грандиозното откриване на фестивала, а на едно от тях се вижда как излиза от хотела, в който е отседнала, разположен на прочутия крайбрежен булевард "Кроазет", където се издига и конферентният център, приютил авторитетното мероприятие. В мига, в който пристъпва извън сградата, подлъгано от присъствието на плеядата от звезди, изпълнили предградието на Ница, събралото се множество отпред по погрешка я взема за знаменитост.