Всеки знае, че най-скъпото за един родител са неговите деца, които определя като по-добрите версии на него самия. Факт е, че времето с тях никога не е достатъчно, а в съзнанието на майките и бащите, наследниците им порастват сякаш само за миг. И макар през годините възрастните да са тези, които възпитават потомците си, нерядко се случва и обратното. Интересно е как човек може да получи едни от най-важните и ценни уроци именно от своите деца.

Вижте снимки >>

Такъв е случаят и с тв водещата Гала, която използва своята официална Инстаграм страница, за да сподели със своите последователи колко много ѝ е дала нейната дъщеря - Мари Будева. Преди часове панелистката в шоуто "Маскираният певец" качи в социалната мрежа снимка, на която позира заедно с наследницата си из улиците на София. На кадъра блондинката е облечена в разкопчана черна риза с дълги ръкави и флорални мотиви, която е съчетала с панталон с висока талия, а до нея Мари носи перлено розов пуловер и светли дънки.

"Дъщеря ми. Не знам аз на какво успях да я науча, но тя ме научи на най-важното - да обичам безусловно, да прощавам безгранично и да се раздавам без остатък", гласи затрогващото послание към фотографията.

Мари не остана безразлична към емоционалните думи на Гала.

"На всичко си ме научила ти, мамо", написа тя, като постави към думите си емотикони във формата на сърце.

Преди една седмица водещата на "На кафе" реши да разнообрази фотосите на стената си в сайта, които разкриват части от ежедневието ѝ с половинката ѝ - Стефан, или мигове от снимачните площадки на двете предавания, в които участва, и публикува галерия от селфита с Мари. На изображенията двете демонстрират силната връзка помежду им.

"А беше тооолкова мъничка", написа към тях Гала.