Независимо от желанията ни, факт е, че реалността не винаги е услужливо удобна и рано или късно всеки от нас сам стига до извода, че грозните истини, утвърждаващи човешкото безсилие, са неизменна част от живота... А една от тях, често пренебрегвана от лекомислието на младостта, касае безскрупулността на времето, чийто суров нрав не прощава на никого. Но осъзнаването на нейната правота настъпва с годините, едва когато техният отпечатък започне да променя образа, надничащ от огледалото, постепенно превръщайки добре познатите му черти в чужди.

Да, въпреки неохотата, която предизвиква, стареенето е напълно естествен процес, срещу който никой не е застрахован, в това число и звездите, без значение колко усилия полагат, за да убедят своите почитатели в противното. Все пак казват, че славата върви ръка за ръка с привлекателния външен вид...

Вижте кадъра >>

Понякога обаче, стараейки се да се представят популярните личности във възможно най-добрата им светлина, спазвайки стриктно модерните тенденции за предварителна обработка на снимките, споделяни в различните платформи, дори екипите на известните личности допускат грешки. Вярно е, че някои от недоразуменията са наистина малки и остават напълно незабелязани, но очебийността на други веднага привлича всеобщото внимание.

Точно както се случи с един от последните кадри на Лили Иванова, обявяващ новите дати за тазгодишното ѝ турне, което ще се проведе в периода септември-декември. Изображението разбуни духовете в социалната мрежа, провокирайки множество критики от страна на нейните потребители, осъзждащи прекомерна употреба на фотошоп, ясно личаща на снимката.

WINBET - истинската тръпка от победата! (18+)

На нея примата на българската естрадна музика позира в разкопчана червена риза от сатен с дълъг ръкав, под която се подава черна блуза, а визията ѝ се допълва от втален кожен панталон и кубинки. Тя е седнала на стол, обърнат на обратно, с разкрачени от двете му страни крака, подпирайки се с ръце на неговата облегалка, заемайки поза, доближаваща се до тази, с която героинята на Шарън Стоун съблазнява психиатъра от Скотланд Ярд Майкъл Глас в "Първичен инстинкт 2".

Загладеното ѝ лице обаче предизвика възмущението на последователите в официалната ѝ Инстаграм страница, написали редица упреци сред коментарите под поста, които в крайна сметка доведоха до свалянето на изображението от платформата.

"Хубаво ги обработват тези снимки, ама няма как да е на тези години и да е без нито една бръчка, това е нереално и глупаво. Ние я обичаме заради това, което е тя, а не заради външния вид", гласят думите на неин почитател.

Преди обаче публикацията да бъде заличена, някои хора предвидливо запазиха кадъра на устройствата си, а по-късно го споделиха в своите лични акаунти.

Така фотографията достигна до още повече от потребителите във виртуалното пространство, които дори сравниха лика на Лили с този на Луна, подчертавайки, че колкото и да е странно, откриват голяма прилика между двете певици, поне на конкретното изображение.

Други пък погледнаха хумористично на ситуацията и я съпоставиха със сюжета на филма "Странният случай с Бенджамин Бътън" от 2008 г., в който участва Брад Пит, закачливо заменяйки в заглавието името на основния персонаж с това на изпълнителката на "Ветрове".

"След десет години ще ни пее като бебе", шеговито заключват те.