Преди седмица "Survivor" се раздели с един от най-обичаните участници - актьора Филип Буков, като доскоро никой не вярваше, че друг може да запълни липсата му. В последните дни обаче изгря нов герой, който изглежда като негов достоен заместник - певецът Тино, нашумял с участието си в "Гласът на България".

Варненецът влезе в екстремната игра с още трима нови претенденти за славата, след като първо живя заедно с тях на таен остров, а след това се присъедини към племето "Войни". Освен че, точно като Филип, още няма 30 години, той е отлично физически подготвен, и притежава спокойствие, възпитание и интелект.

В Доминикана певецът не се изплаши от физическите изпитания и впечатли всички с виртуозното си представяне в игрите на думи, които са сред най-забавните в риалитито.

"За мен "Syrvivor" е възможност за себепознание и за детокс от социалните мрежи. Най-много тук ще ми помогнат способността ми да анализирам и да общувам, но над всичко стои едно качество - волята", заяви Тино, който бързо успя да спечели на своя страна трима от съотборниците си - футболиста Цецо, брокера Павел и мениджърката Елина.

Тино

Снимка: bTV