Гери от 10 години живее в САЩ, където с избраника й вече са разменили подписи, но двамата са решили да направят голям купон в Хисаря на 17 август. Събитието е планирано като  градинско парти в бяло и Нели се грижи за намирането на фотограф, гримьор, озвучаване и осветление. Нейна е и идеята Драго Драганов да води ритуала под открито небе, пише Монитор.

Гери държи на българска традиционна сватба, но не си представя гайди и гърмежи с черешови топчета. Просто купонът ще включва танц на кума, разчупване на питка, обичайните за нашенци неща”, каза за „Монитор” певицата. В поздравите си към младоженците тя ще заложи както на хитове като „Бум-бум” и „Сладка грешка”, така и на евъргрийни като Natural Woman, тъй като сред гостите ще има много англоговорящи.

Освен с предстоящата сватба, Нели Рангелова се гордее и с постиженията на сина си Марти, който за втора година стана републикански шампион по планинско колоездене. „Защити си купата детето с цената на много труд и мигове на отчаяние. Всичките си джобни инвестира в поддръжката на колелото, друго не го интересува”, казва Нели.

Вижте снимки на Нели >>