Всяка майка заема специално място в сърцата на своите деца, което е заслужила с безграничната си любов, безбройните безсънни нощи, неуморните грижи, немалкото притеснения, постоянната подкрепа и редица други причини. Тя е пример за чиста безкористност - посветила собствения си живот в името на този на наследниците си. И макар че обичта към нея трябва да се показва всеки ден, има една конкретна дата, на която човек прави всичко възможно, за да ѝ дари радост, засвидетелствайки привързаността си, а именно - 8 март.

Вижте снимки >>

Като примерна дъщеря, по случай Международния ден на жената, Светлана Гущерова изненада своята майка с изключително мил жест. Първоначално, под формата на история в официалната си Инстаграм страница, плеймейтката качи обща снимка с родителката си.

"Честит празник, мила мамо! Благодаря на Господ, че ме дари с теб - най-прекрасната на света. Бъди ми здрава, щастлива и винаги до мен, както във всеки един миг от живота ми! Обичам те!", гласи посланието към кадъра, на който двете дами са седнали на маса в заведение.

Думите ѝ обаче далеч не са единственият начин, по който тя изрази своята привързаност. В допълнение към словата, тя ѝ е взела огромен красив букет от най-различни видове цветя, към който е добавила още подаръци.

От своя страна Светлана също е получила от съпруга си Християн множество разноцветни рози във формата на сърце.

"За мен 8-ми март е всеки божи ден, защото имам най-прекрасния съпруг на света и най-красивото ангелче - дъщеря ни. Благодаря ви за любовта, хармонията, уюта, усмивките и за това, че всеки ден с вас е празник за мен! Обичам ви!", е написала тя към изображението, показващо на последователите ѝ в социалната мрежа подаръка от нейния любим.