Преди дни красивата Никол Станкулова въстана срещу тенденцията сред потребителите на социалните мрежи да качват свои безупречни снимки, поддържайки илюзията, че не са просто хора, а истински "интернет божества", които нямат и един недостатък.

Вижте кадъра >>

Тогава синоптичката изрази мнението си, че човек трябва да залага на естествената си красота, макар и с малките несъвършенства, които по принцип се опитва да прикрие с грим или програми за обработка на изображения. Тя отправи предизвикателство към всички дами в интернет пространството, включително и популярните, да качат свои фотографии без макиаж или допълнителни филтри.

Без притеснение самата тя даде пример, споделяйки свои селфита в абсолютно натурален вид. Нейната провокация не само се разпространи светкавично във всички платформи, но и срещна масово одобрение. Вследствие, в рамките само на 3 дни, безброй момичета се присъединиха към своеобразното движение "#качиснимкабезгрим".

Предизвикателството прие и Светлана Гущерова, която е от жените, държащи на добрия външен вид. Като история в своя личен Инстаграм акаунт тя качи снимка, на която няма и следа от червило, очна линия, спирала и т.н.

"Ето го резултатът, когато изтрия грима. Дори и без него не се разделям с усмивката си, защото тя е най-добрият грим, който едно момиче може да носи! Харесвам се и в своята кожа!", гласи посланието към публикацията ѝ.

Никол Станкулова отговори на плеймейтката с благодарност.

"Прекрасна си", написа тя и добави емотикон във формата на сърце.