Няма никакво съмнение, че сватбата е сред най-важните събития в живота на една жена, която навярно неведнъж е копняла за нея още откакто е била дете, представяйки си всяка подробност от церемонията, обвързваща живота ѝ с този на нейния любим. Ето защо денят, в който двамата официално решат да го сторят, давайки си обещание, че винаги ще бъдат един до друг, без значение дали в добро или лошо, има особена стойност за нея. От една страна той бележи началото на общата история с човека, когото винаги е търсила, а от друга - осъществяването на дълго жадуваната ѝ мечта. Поради тази причина всяка дама, сложила брачна халка на безимения си пръст, очаква датата, на която със съпруга ѝ са застанали рамо до рамо пред олтара, да е от точно толкова голямо значение и за него. А едно от свидетелствата за това е факта, че той сам се сеща за нея, без да се налага тя да я отбелязва в календара, висящ на стената, ограждайки я в червен кръг и поставяйки няколко удивителни знака... просто за всеки случай.

Вижте снимки >>

Разбира се, някои мъже имат нужда от подобно подсещане, но Християн Гущеров със сигурност не е сред тях, тъй като той не само винаги си спомня годишнината от сватбата си със Светлана, но също така всеки път ѝ подготвя изненада, с която да я зарадва, карайки я да се чувства наистина специална. Така например сега, по случай четвъртата година, откакто си казаха "Да", минавайки под венчилото, той ѝ подари романтично пътешествие с техни близки приятели. Вече повече от седмица двойката се намира изпъстрената от различни цветове, пропита с много история и изобилстваща от спираща дъха красота Венеция, която попада сред предпочитаните от тях места за почивка заради магическата атмосфера, съчетаваща миналото и настоящето, която е обхванала града, често определян като Перлата на Италия.

Естествено, за да направи престоя им там наистина незабравим, бизнесменът е избрал да отседнат във величествения 5-зведен хотел "Excelsior Venice", построен през 1908 г. в типичен мавритански стил, предлагащ на своите гости редица удобства. Освен това той е поръчал надпис "Love", изписан с розови листа, букет цветя и свещи, посрещнали ги на леглото в стаята им при тяхното настаняване, а милият жест, който се появи като 24-часова история в Инстаграм акаунта на еротичния модел, е допълнен от блестяща червена рокля, обсипана с пайети, както се вижда на снимката. Наред с това хотелът е поднесъл своите комплименти към съпрузите, приветствайки ги с добре дошли с бутилка червено вино, шоколадов десерт с череши и още рози.

"Като малка се питах какво е щастието - как изглежда, колко е голямо... Чаках 29 години, за да науча всички отговори. Щастието си ти и твоята любов. Щастието тупти в сърцата на три малки ангела. Затова днес единствено БЛАГОДАРЯ - на теб, любов, че ме избра за своя спътница! На този ден преди 4 години изрекох най-правилното, най-важното и най-искреното "Да!" в живота си! Честита годишнина!", гласи посланието на плейметката към видео, показващо редица техни общи изображения, запечатали радостните им мигове заедно през годините.

Една от последните публикации на блондинката, представляваща галерия от три кадъра, я показва на слънчева разходка из населеното място, за която е избрала да облече бяла къса рокля с тънки презрамки на розови флорални мотиви, падаща на плисирани етажи, всеки от който завършва с дантелена лента по ръба. Визията ѝ се допълва от равни сандали на марката "Chanel", дамска чанта в тон и чифт тъмни очила. Обиколката е започнала с чаша разхлаждащ коктейл, след което е продължила на борда на гондола, носеща се по повърхността на каналите.

Светлана и Християн подписаха в началото на месец юли през 2018 г., но грандиозното тържеството за хубавия повод бе отложено с няколко дни, и по-точно за дванайсето число от месеца, когато е рожденият ден на бизнесмена. Макар мнозина да предполагаха, че бракът им няма да продължи дълго, те изглеждат по-влюбени от всякога, а за времето, в което са заедно, семейството им се разрасна с още трима члена, тъй като дизайнерката на нощници, като каквато се изявява в последно време, роди точно толкова деца на половинката си.