В самото начало, когато Светлана Василева и Христиан Гущеров за първи път пристъпиха ръка за ръка под светлините на прожекторите, обявявайки публично, че са заедно, двамата предизвикаха сериозна вълна на скептицизъм, предричаща скорошния край на техните отношения. Тогава мнозина погледнаха на връзката им по-скоро като на транзакция, или иначе казано - размяна на интереси, в която всеки от тях получава онова, което иска, за определен срок от време.

Само че очакваният завършек на предполагаемата им сделка така и не дойде, вместо това прерасна в съвсем различно споразумение, в което двамата обвързаха животите си, кълнейки се, че винаги ще бъдат един до друг, докато смъртта ги раздели, а както съвсем наскоро еротичният модел увери бизнесмена в пожеланието си към него по случай вчерашния му рожден ден - дори и след това...

Вижте снимки >>

Вероятно много съпрузи биха приели подобно обещание като заплаха, изразяваща желанието на отсрещния човек за вечното им нещастие, отколкото като утеха, свидетелстваща за неговата безгранична любов...

Синът на депутата в няколко правителства от БСП обаче със сигурност не тълкува по споменатия начин думите на своята половинка, след като за четирите години, откакто официално са семейство, разрастващо се сякаш с всяка смяна на календара, те неведнъж доказаха, че чувствата помежду им са точно толкова силни, колкото и истински.

Снимка: Официален профил в Instagram

Преди ден мъжа на плеймейтката, от когото тя има вече три деца, навърши трийсет и четири години, откакто се е появил на този свят, а хубавия повод тя отбеляза, публикувайки във виртуалното пространство няколко техни снимки, придружени с трогателно послание, свидетелстващо за привързаността ѝ към него. Трите кадъра, които сподели, са направени на последната им почивка във Венеция, където отпразнуваха деня, в който навремето минаха под венчилото.

Тогава те отседнаха във величествения 5-зведен хотел "Excelsior Venice", построен през 1908 г. в типичен мавритански стил, където по заръка на Гущеров ги чакаха надпис "Love", изписан с розови листа, букет цветя и свещи, посрещнали ги на леглото в стаята им при тяхното настаняване, наред с комплиментите на самия хотел, изразяващи се в бутилка червено вино, шоколадов десерт с череши и още рози.

"Днес Той - Христиан, моят Христиан, моята душа, сърце, първа мисъл и безмерна любов става на 34! Бъди ми жив и здрав поне още 10 пъти по толкова и знай, че ще бъдем заедно във всеки един следващ живот!

Честит Рожден Ден, любов моя!", написа вчера Светлана към изображенията от Италия, през което са се отдали на интимни ласки в един от най-романтичните градове на планетата, изпъстрен от различни цветове, пропит с много история и изобилстващ от спираща дъха красота, над който се стели магическа атмосфера, съчетаваща духа на миналото и настоящето.

Снимка: Официален профил в Instagram

На първата фотография те споделят нежна целувка на кей, мигове преди да се качат на гондола, с която да обиколят част от водните канали на дестинацията. Втората е запечатала миг от разходката им по тях с плавателния съд, превърнал се в една от емблемите на мястото, като през нея Гущеров държи ръката си върху крака на жена си, като че ли за да покаже, че тя е само негова. На третата снимка те стоят на брега на Венецианската лагуна, отправили поглед към хоризонта, докато той я е притеглил в обятията си.

Под формата на 24-часови истории в социалната мрежа, блондинката показа на последователите си тортата, която му е поднесла за личния празник, в чиято горна част е изписано: "Честит рожден ден, любов моя!" на английски език. Десертът обаче съвсем не е толкова впечатляващ, колкото тези, които той поръчва за нея, когато иска да я я зарадва при конкретен повод. По-сладък подарък от сладкарското изделие обаче е, рисунка от най-голямата им дъщеря Анелия-Добромира, която е го придружава. На нея тя е изобразила семейството им като героите от детския сериал "Прасето Пепа", на който е огромен почитател. Двата дара са допълнени от бутилка шампанско.

Много от популярните родни имена отправиха към Христиан своите пожелания, като сред тях се откроиха Азис, който е близък приятел на Светлана, както и Преслава. 

Да ти е жив и здрав! Бъдете щастливи и все така влюбени", написа изпълнителят на "Хабиби", на което Гущерова му отговори със сърца и целувки.

Снимка: Официален профил в Instagram