Пластичният хирург Ангел Енчев и неговата вече бивша муза манекенката Теди Велинова се събраха отново за рождения ден на малката си дъщеря София, която отпразнува своя 4-ти рожден ден.

През миналия уикенд семейството беше заедно по повод прекрасния празник, а партито на София бе придружено от щастливи усмивки, красива торта във формата на принцеса и най-близките хора на момиченцето - майка ѝ, татко и нейния батко Филип.

Вижте снимки на семейството >>

Теди Велинова и д-р Енчев бяха двойка повече от осем години, но през юли 2019 г. изненадващо съобщиха, че са решили да се разделят. От този момент нататък двамата се виждат най-вече заради двете си деца - Филип и София, като заедно отбелязват всички важни моменти и празници на малчуганите.

По повод рождения ден на малкото си момиче Велинова сподели следния пост в своя Инстаграм профил:

При гостуването си в "На кафе" с Гала вчера Теди Велинова обясни, че през последната година синът им Филип живее с баща си, а дъщеря им живее при нея. Това се налага, тъй като Филип вече ходи на училище и има нужда от тишина и спокойствие, за да може да учи, а малката София често осуетява тези занимания. Въпреки раздялата си, бившата манекенка и пластичният хирург успяват да запазят много добри отношения и интелигентно общуване, тъй като децата им са техен основен приоритет.

Снимка: Официален профил в Instagram