Няколко снимки, на които Димитър Рачков позира с насинено око на боксовия ринг в столичния спортен център на Кобрата, застанал между двамата братя Пулеви, обикалят виртуалното пространство от известно време насам. На кадрите комикът е облечен в бял потник и черни шорти на черепи с леопардови шарки, като на един от тях на лицето му е изписано безпокойство заради опрения в брадичката му юмрук на Тервел.

На следващото изображение обаче изражението му е коренно променено и той се усмихва широко към обектива, показвайки на последователите си в социалната мрежа, видели публикацията в личния му профил, че е вън от опасност, каквато всъщност никога не е имало, дори и преди да бъдат заснети фотографиите, тъй като цялата сцена е нагласена, а синините му не са вследствие на удар, а са дело на гримьорска четка.

Вижте снимки >>

Въпреки това 37-годишният носител на бронзов медал от олимпийските игри в Лондон през 2012 г. реши да се пошегува.

"Розовите очила и сините очи! Но Рачков освен на майтап, носи и на бой, не се отказва!", пише той в своята официална фен страница във Фейсбук.

Самият Рачков също пусна закачливо послание към снимките.

Димитър Рачков с Кубрат и Тервел Пулеви

Снимка: Официален профил в Instagram

"Продължаваме напред!", гласят думите на актьора, съпровождащи поста му.

Пред в. "24 часа" той обясни, че тримата са работили над видео, което обаче няма да бъде част от телевизионно предаване, както мнозина биха предположили. Оператор на визуалния проект е Бедрос Халваджиян, по-познат като Бебо - синът на популярния продуцент Маги, който също сподели в своя акаунт кадър, на който е в компанията на Димитър, Кубрат и Тервел.

"Краят на един дълъг и болезнен ден", уточнява той.

Освен това, бившият водещ на риалитито "Маскираният певец" качи изображение, показващо как двамата с Кобрата са се прегърнали и допрели юмруците си един в друг. Към него Рачков на майтап заяви, че от боксьорът вече тренира по негова програма и успехът му срещу Джошуа е сигурен.

Кубрат с Димитър Рачков

Снимка: Официален профил в Instagram

През октомври т.г. Димитър официално потвърди слуховете за връзката си с плеймейтката Анита Димитрова, обикалящи средите от началото на 2020 г. Направи го от сцената на зала "Арена Армеец" по време на представлението си "Забраненото шоу на Рачков", чието турне приключи по-рано от предвиденото заради пандемията. Тогава в един от скечовете си той каза, че от 6 месеца живее под един покрив с плеймейтка, а сред публиката, настанена във VIP ложата, бе Анита.