Тейлър Суифт оглавява класацията на "Billboard" за албуми за втора последователна седмица, съобщи сайтът на изданието, цитиран от БТА.

Тя е начело с 1989 (Taylor's Version) - преиздадена версия на продукцията й от 2014 г. За периода на отчитане са продадени 245 000 еквивалентни единици от албума.

Албумът излезе на пазара на 27 октомври. Допълнителен импулс на продажбите даде и турнето на Суифт, което е в ход. На второ място в чарта е Чонгкук от BTS, която в момента е в творческа пауза и част от членовете й отбиват задължителната си военна служба в Република Южна Кория. От дебютния му солов албум "Golden" за отчетния период са продадени 210 200 еквивалентни единици. Продукцията е на пазара от 3 ноември.

На трето място е Дрейк с "For All the Dogs", от който са продадени 72 000 еквивалентни единици. Канадският рапър запазва позицията спрямо подреждането отпреди седмица. В челната петица на чарта  за албуми място намира и Морган Уолън с "One Thing at a Time". Петата позиция в "Billboard 200" е за Бед Бъни с албума "Nadie Sabe Lo Que Va a Pasar Manana". От него са продадени 60 000 еквивалентни единици за отчетния период, като той слиза място спрямо подреждането от миналата седмица.