Тейлър Суифт и гаджето й Травис Келси няма да направят големия си дебют като двойка на Мет Гала 2024, съобщава таблоидът TMZ.

Източници, които са пряко запознати, разказват пред медията, че носителката на "Грами" и суперзвездата от НФЛ са получили индивидуални покани за специалната нощ, но и двамата са отказали да присъстват на наситената със знаменитости вечер. А причината, според техни близки била, че "не желаят да се появяват под светлините на прожекторите."

Освен тази, Тейлър има и друга причина да пропусне събитието, което ще се състои на 6 май. Същата седмица тя се завръща към турнето си Eras със спирка в Париж. TMZ посочва, че за Травис няма по-логично оправдание, освен че не би отишъл сам на ивента без любимата си.

Въпреки публичния характер на връзката им, двамата все още не са заставали пред фотографите на премиери или събития като Мет. Най-близко до този сценарий бе, когато посетиха афтърпартито на Мадона по случай връчването на "Оскар"-ите.

Макар техни близки да си сигурни, че двамата не искат да се появяват пред камери, това не им пречи да посещават други събития, с по-ниска популярност. Припомняме, че двамата наскоро събраха погледите на присъстващите на музикалния фестивал Коачела, като не скриха любовта си един към друг.

Но дори двойката да не присъства на Мет Гала, вечерта няма да е лишена от звезди, защото тази година сред съпредседателите са Зендая, Bad Bunny, Крис Хемсуърт и Дженифър Лопес.