Противоречивите коментари на фронтмена на "The 1975" Мати Хийли за последните му порнографски навици се появиха отново на фона на връзката му с Тейлър Суифт. Музикантите, за които се говори, че се срещат, попаднаха в заглавията на вестниците през последните седмици след раздялата на Тей с Джо Алуин.

Новината за новата връзка на Суифт обаче не се приема добре от хората. Причината - предишни преживявания на Мати, плъзнали в социалните мрежи, показвайки го в лоша светлина. През февруари той се появи в подкаста "Шоуто на Адам Фридланд" и се наложи да разкаже за времето, когато е мастурбирал по време на "брутален" филм за възрастни.

Но това не е по-лошото. Самият Фридланд също е присъствал неволно заедно с една жена. Когато нахлули при Мати видели, че е пуснал не какъв да е филм, а такъв, който показва унижение и жестокост към чернокожи, т.нар. "Ghetto Gaggers". След което си тръгнали от дома на певеца.

В подкаста Адам определи видяното като "хардкор порнография". След като клипът се разпространи онлайн, феновете побързаха да заклеймят певеца, както и връзката му Тейлър.

"Цялото това нещо ме кара да губя уважение към нея", коментира потребител на Reddit. "Как е съгласна с това?", попита друг. Феновете изразиха своето притеснение от това с какъв човек излиза Тейлър, някои дори се замислиха дали тя въобще знае за този случай. 

Двамата имат дълга история и за първи път предизвикаха слухове, че са заедно през ноември 2014-а, когато тя посети негов концерт в Лос Анджелис. По-късно Мати разкри, че двамата са си "разменили номерата" по време на радио интервю за австралийското предаване "Shazam Top 20". 

"Искам да кажа, какво да правя? Да изляза с Тейлър Суифт? Тя е сензация", каза той тогава.