Тейлър Суифт отстъпи жилището си на Джиджи Хадид и Брадли Купър, намиращо се на брега на морето. Според световните медии двойката прекарва времето си в имението на Тей в Роуд Айлънд, за да избяга от погледите в Ню Йорк.

"Тейлър е романтичка и обича да играе Купидон за приятелите си", казва източник пред "Mirror".  "Въпреки че Джиджи и Брадли имат свои имоти в Ню Йорк, те искаха да прекарат време на по-уединено място, за да се опознаят, а Тейлър бе така добра да им помогне", твърди още запознатият. По негови думи "вратите са винаги отворени за приятелката й Джиджи".

Имотът с осем спални, който е включен в хита на Суифт "the last great american dynasty", е бил място на няколко емблематични празника за четвърти юли, на които моделът на "Victoria's Secret" е присъствал през годините.

Иначе що се отнася до новият мъж на Хадид - двамата са от скоро заедно. Слуховете, че са повече от приятели бяха предизвикани, след като бяха забелязани на вечеря в Ню Йорк, а след това още няколко пъти. "Page Six" пише, че бившата жена на Купър - Ирина Шейк, ги е запознала и двамата с колежката й си били допаднали бързо. "Джиджи и Ирина бяха близки през годините, докато работеха заедно. Хадид и Купър също се познават отпреди, но винаги са спазвали приятелска граница", казва запознат пред изданието. Той отбеляза, че са се "сближили покрай дъщерите си".

View this post on Instagram

A post shared by Kyla Malek CT + RI Realtor (@kylamalekrealtor)