Вчера вечерта в София се състоя церемонията по връчването на вторите награди "NOVA подкрепя българските филми", която събра на едно място едни от най-известните имена от малкия и големия екран. Подобно на "People"s Choice Awards", журито и на тези отличия е драгият зрител, определящ чрез онлайн гласуване кой е заслужил статуетката във форма на филмова клапа.

Вижте снимки >>

Събитието, съвсем тематично, се състоя в Дома на киното, а червеният килим бе изневерил на емблематичния си цвят и този път се стелеше в синьо.

Сякаш предварително знаела за промяната в багрите, тийн сензацията Тита се появи с къса синя рокля с дълги ръкави, обсипана с блестящи пайети, която напълно отговаряше на цветовото оформление на обстановката. Дрехата прилепваше по тялото на певицата и актриса, като подчертаваше добрата ѝ фигура. За да завърши цялостната си визия, тя се бе спряла на черни ботуши над коляното с висок ток, малка дамска чанта и тънки обеци тип халки.

И докато тя позираше пред фотографските обективи, до нея застана Яна Маринова, облечена с червена рокля с дълги ръкави и V-образно деколте, чиято дължина стигаше малко над глезените. Външния си вид тя бе допълнила с обувки на висок ток, които бяха в тон с тоалета ѝ, както и черна чанта.

И двете дами поучиха призове, Яна Маринова беше отличена за любима кино актриса за участието си в лентата "Привличане", която донесе статуетка и на екранната ѝ половинка - Александър Сано. Тита и екипът на уеб сериала "Следвай ме" също си тръгнаха награда.

Изпълнителката на "Антилопа" се похвали с победата в официалната си Инстаграм страница, където публикува кадър, на който държи отличието.

"Следвай ме" - най-добър уеб сериал! Благодарим за подкрепата. Обичаме ви!", гласи посланието към снимката, която до момента е събрала над 12 хил. харесвания.

Последователите ѝ в социалната мрежа написаха редица коментари, с които ѝ честитиха успеха, засвидетелстваха своята подкрепа и изразиха надеждите си да я видят отново на финала на сериала.

"Няма как да не те подкрепяме. Толкова си прекрасна! Обичаме те", написа една от почитателките ѝ.