Напоследък изглеждаше, че ниските температури са на път да останат в миналото, но непредсказуемостта на февруари отново накара живакът в термометрите да падне с няколко пункта. И макар, че топлите дни отново осезаемо да се отдалечиха, популярните дами у нас не спират да качват градусите в социалните мрежи, посредством свои горещи кадри.

Вижте кадъра >>

Отвън може и да е краят на зимата, но в Инстаграм и Фейсбук лятото е в разгара си!

Който не вярва може да отвори профила на Христина Христова, по-известна като Тита, и сам да се убеди. Преди часове, за радост на своите почитатели, красивата и гласовита блондинка сподели пленителна снимка, с която разпали въображението на всички господа.

На нея тя позира пред фотографския обектив облечена в свободно падаща прозрачна дреха, под която се вижда бельото ѝ. Светлината идваща от прозореца зад нея очертава ясно силуета ѝ, разкривайки извивките на тялото ѝ.

Към момента изображението има почти 30 хиляди храсвания, а до него се редят множество коментари от нейните последователи, възхищаващи се на фигурата ѝ.

"Секси", написа Андреа, която също не остана безразлична към фотографията.

"Обичам те, момиче!", отговори ѝ Тита.

На свой ред Дара Екимова постави влюбени емоджита, а някои от феновете ѝ я нарекоха истинска богиня.

Всъщност, публикацията ѝ е непоказван досега кадър от видео клипа към общата ѝ песен с Криско - "Искам да бъда с теб", която е кавър на култовата парче на Мишо Шамара и Антибиотика от 90-те години.

Изпълнителката поддържа провокативен имидж пред камера, но в живота е крехко момиче. Тя съумява да разграничава Тита от Христина и сама казва, че единият образ е артистът на сцената, а другият е нейното истинско "Аз" - човекът, стоящ зад блясъка.