Навън може и да е облачно и градусите да падат, но за Тита все още е лято... При това горещо. И докато в България хората приветстват началото на есента, певицата се припича някъде извън пределите на страната ни.

Изпълнителката на "Антилопа" пусна в официалната си Инстаграм страница снимки, разкриващи "парещи" мигове от почивката, на която се е отдала.

Вижте снимки >>

На кадрите блондинката позира по банки с леопардов принт в две части, показващ завидните ѝ форми, а на фона зад нея се редят палмови дръвчета. За да завърши плажната си визия на мистериозната дестинация, на която отдъхва, тя е носи шапка с широка периферия и е сложила очила в бъбрековидна форма.

Казват, че най-хубавите мигове са тези, които споделяме с обичаните от нас хора, и очевидно Тита е на същото мнение, защото с нея е половинката ѝ - Виктор.

Преди часове тя сподели в социалната мрежа стори, на което до нея е приятелят ѝ, който, както личи от фотографията, е решил да се изруси и да премине в отбора на любимата си...

Изображенията, които Христина пусна, събраха хиляди харесвания, а последователите ѝ не спряха да ѝ правят комплименти.

"Бебката ми", написа колежката на Тита - Михаела Маринова, която е нейна близка приятелка, а в края на месец юли беше сред гостите на празненството по случай 20-ия рожден ден на дуетната половинка на Криско, който само преди дни стана баща.