Синовете на Джон Ленън и Пол Маккартни - Шон и Джеймс, са много добри приятели, точно както своите известни бащи.

На снимката, която Шон Оно Ленън сподели в своя Инстаграм профил и на която той е заедно със сина на Пол Маккартни - Джеймс, веднага провокира множество реакции от техните фенове в мрежата. Всъщност фотографията е направена по време на техни общи записи през 2918 г., но онова, което привлича вниманието на публиката, е, че двамата много приличат и на известните си бащи и членове на легендарната група The Beatles.

Един от коментарите под фотографията гласи:

"Много ми се иска да видя синовете на Beatles да правят заедно албуми като техните бащи. Само си го представете", препращайки с последните си думи към заглавието на хита на Джон Ленън "Imagine" (Представете си!)

Друг пък е коментирал, че е направо плашещо каква изумителна прилика има между Шон и Джеймс и техните бащи преди години.

Пол Маккартни и Джон Ленън

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Всъщност и Шон, и Джеймс следват стъпките на Джон и Пол и вече са издали по два албума всеки. Шон, освен по солови проекти, работи като музикант и продуцент с редица банди.

Джеймс винаги е бил много потаен относно отношенията му със знаменития си баща и многократно в миналото е отказвал да отговаря на въпроси за семейството им. Той е четвъртото дете на Пол и Линда Маккартни, и има три сестри - Хедър, Мери и Стела.