Синът на Том Круз и Никол Кидман - Конър, много рядко може да бъде забелязан на публични места, още по-малко със звездните си родители. Но през този уикенд той и Том Круз се появиха заедно в Лондон, където се качиха на частния хеликоптер на актьора.

Вижте снимки >>

Баща и син бяха облечени в тъмни дънки и черни суитчъри. 57-годишният Круз, който сам пилотира хеликоптер за сцени от филма "Мисията невъзможна" показваше на сина си лостовете за управление на летателния апарат.

Актьорите Никол Кидман и Том Круз осиновяват Конър, който вече е на 24 години и сестра му Изабела - на 26 години, по време на брака си, продължил от 1990 до 2001 г.

Звездата от "Последният самурай" има още една дъщеря - Сури от брака си с Кейти Холмс, а Никол Кидман има още две дъщери - Сънди Роуз и Фейт Маргарет от брака си с Кийт Ърбан.

Скоро се разбра, че Конър Круз се е преместил в комплекс на Сциентоложката църква във Флорида, което означава, че здраво върви по стъпките на баща си по отношение на религията и е решен да ѝ се посвети още повече.