Том Круз се появи заедно със сина си в Лондон

Двамата се качиха на хеликоптер в британската столица

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знаех, че Дебелян Пеевски е син на Том Круз. Каква съдба за Том, само....

И кой е сина. Дбелият или дребосъкът.

Ох, кофти тръпка баш този да ти се падне за баща. При едно бедно маорско семейство щеше да си повече с всичкия си.

Звездата от "Последният самурай" Aлоу, редакторчето - Том Круз има МНОГО, ама МНОГО по-популярни и хубави филми от тоя. Вземете най-после наемете кадърни хора с поне малко обща култура. Та дори един Маверик от Топ Гън от 86-та е много по-известна роля ...

Глупако, Последният самурай е много по-стойностен филм от Топ Гън или разните там Мисии..Но един глупак ще си иска глупендерските филмчета...А дори за средноинтелигентния зрител и читател Самураят е достатъчно известен. Браво на журналиста, че е избрал него!

Том Круз се появи със сина си. 1. Кой го бърка? 2. Кой от двамата е сина? 3. Аз като отида до магазина някой пише ли ме у новините-не.

Ти си никой и никой не се интересува от теб. Можеш да се гръмнеш и загубата няма да е голяма. А междувременно се научи да пишеш правилно.

Том може да е тотална откачалка, но полага неистови усилия да изглежда добре и резултатите са впечатляващи! Синът, да вземе да се засрами малко, защото до баща си изглежда жалка картинка!

Щом и двете му осиновени деца са твърдо със сциентоложката църква, значи имат договор с баща си, че ще получат наследство само при това условие. и така парите на Круз няма да идат при истинската му дъщеря Сури, а при сциентолозите. всичко е политика. Никол и Кати се спасиха, но Крус си остана пленник на човекомразците.

Том Круз се появи заедно със сина си в Лондон То по-скоро Том Круз прилича да му е син на снимката.

Тоя шишкавия ли му е син?

Хеликоптера сигурно е бил с висока товароподемност.