От мига, в който отношенията им с Мика Стоичкова официално стигнаха до своя край, Иво Аръков взе мъдрото решение да държи личния си живот там, където му е мястото - далеч от публичното пространство. Подобно на много други известни личности, тогава актьорът сякаш заключи, че единственото нещо, което ярките светлини на прожекторите могат да донесат на една връзка, са куп излишни проблеми, провокирани от нестихващия интерес от страна на медиите, често водещ до безброй спекулации.

Преди месеци обаче звездата от "Съни бийч" все пак загатна в свое интервю, че е срещнал жена, с която се чувства щастлив, въпреки че романсът им е в прекалено ранен етап, за да издаде повече подробности около него. По онова време той така и не разкри самоличността на въпросната дама, запазвайки името ѝ в тайна, но някои издания предадоха, че двамата са прекарали няколко дни заедно по нашето Черноморие, където са се отдали на незабравима почивка.

Вижте снимки на Габриела >>

Наскоро името на артиста отново попадна сред водещите заглавия в множество сайтове, които писаха, че той ней-сетне, уж съвсем неволно, е разкрил кое е мистериозното момиче, откраднало сърцето му. А поводът за публикациите бе снимка, която Аръков неотдавна сподели в своя личен Инстаграм профил.

На нея той лежи по гръб върху зелената трева на поляна, като е сложил ръце под главата си и гледа директно във фотографския обектив, който, както става ясно от публикацията му, е в ръцете на надвесилата се над него Габриела Николаева, чиито крака са единственото нещо от нея, влязло в кадъра.

Снимка: Официален профил в Instagram

"Ах, пролет... топлото чувство на едно обещаващо начало", гласи посланието на Иво към поста, което впоследствие бе разтълкувано като признание за официално започналата му връзка с Николаева.

Но дали това е истината, или е просто прибързано заключение, както всъщност често се случва, когато в историята са замесени популярни имена, тепърва предстои да разберем.

Едно обаче не може да се отрече - без значение дали наистина са двойка, Габриела определено е от онзи тип представителки на нежния пол, които лесно умеят да приковават вниманието на господата, благодарение на съблазнителната си визия. Дори един бърз поглед в акаунта на брюнетката е повече от достатъчен, за да види човек, че тя притежава пленително излъчване и завидна фигура, която обича да демонстрира по бански костюми.

Снимка: Официален профил в Instagram