Диляна Попова е от онзи тип жени, които, въпреки тенденциозно понижаващите се напоследък ноемврийски градуси, спокойно могат да накарат живакът в термометрите да скочи от 0 до 100 само за миг. Брюнетката неведнъж е доказала, че горещият ѝ сексапил не оставя никого безразличен и е в състояние да разтопи дори най-леденото мъжко сърце, карайки го да забумти като парен локомотив.

Стори го и сега, посредством една-единствена снимка, която имаше точно такъв ефект сред представителите на силния пол в Инстаграм.

Вижте кадъра >>

Наскоро моделът, който блести с пълна сила във филмите "Завръщане" и "Останалото е пепел", публикува провокативен кадър, нажежил до червено социалната мрежа. В публикацията си, разпалила страстите в платформата, красавицата показва прекрасната си фигура. Тя стои пред фотографския обектив без дрехи - само по изрязани черни бикини, изпотявайки зрителя така, сякаш в момента е жарко лято, а не края на есента.

На изображението, събрало повече от 22 хиляди харесвания, синеоката хубавица се е подпряла с ръце на маса, прикривайки с тях гърдите си, а погледът ѝ е съсредоточен настрани, докато мъжка ръка отмества кичур коса от лицето ѝ. Всъщност това е момент от фотосесия за календар, за която Попова работи заедно с любимия си фотограф Костадин Кръстев-Коко.

"Вече знам как е започнала Троянската война", коментира един от почитателите на Диляна.

"Това не е библейско", заключи друга потребителка на сайта.

"Не си истинска ти! Не си!", написа актрисата Деси Моралес.

"Дива и красива", отбеляза фен.

Наскоро половинката на Асен Блатечки и Кръстев си партнираха в още един, не по-малко пленителен проект, за който Попова отново влезе в ролята на изкусителка. Макар да смени няколко различни тоалета, във всяка една от визиите ѝ връхните дрехи, които носи, стоят разкопчани, разкривайки повече от нейната плът. Впоследствие част от родните медии писаха, че по този начин е решила да опровергае слуховете, че е сложила силикон в бюста си, които тръгнаха из средите преди шест месеца.