Казват, че едни от най-красивите жени на света са българките и как би могло да бъде иначе, при положение, че по нашите ширини действително са се родили едни от най-привлекателните представителки на нежния пол. Спокойно може да вземем за пример прекрасната Диляна Попова, надарена с хубост, която просто не може да бъде подмината. Външният вид на модела неизменно привлича погледите, които веднъж попаднали на нея, трудно могат да бъдат отместени встрани.

Но нейната деликатна визия е подплатена и с харизма, каквато не всяка дама притежава, ето защо под всички нейни снимки, качени в социалните мрежи, постоянно се редят безброй комплименти. За една част от потребителите на платформата половинката на Асен Блатечки служи за пример на всички останали жени, за други тя е вдъхновение, на което се стремят да подражават, а трети я определят като истинска богиня. Без значение от точния подбор на думи, факт е, че много хора искрено ѝ се възхищават... и определено има защо.

Вижте снимки >>

Наскоро сексапилната брюнетка сподели в своя Инстаграм поредната порция снимки, предизвикали фурор сред почитателите ѝ. Изображенията, заснети на родното Черноморие, са носят жаркия вкус на лятото, който благодарение на присъствието на Попова е направо парещ.

На кадрите тя позира на лазурния бряг, облечена в цял бански, приковаващ вниманието на зрителя с дълбоко деколте, стигащо почти до талията ѝ. Кожата ѝ сякаш блести от множеството песъчинки полепнали по нея, а морският бриз подхваща мокрите кичури на нейната коса. Плажната ѝ визия се допълва от слънчеви очила в ретро форма с яркожълти рамки.

"Страхотна", "Прекрасна" и "Уникална" са само една малка част от коментарите под фотографиите, към които се присъединиха и Никол Станкулова и Евгения Джаферович, сложили влюбени емоджита.

Преди няколко дни Диляна разкри, че има белег върху кожата си, който отказва да заличи. Оказва се, че той, подобно на този на прочутия литературен герой на Джоан Роулинг, има формата на мълния. Но за разлика от белега на Хари Потър, който се намира на челото му, нейният е на китката ѝ.

"Моята кожа разкрива историята ми. Да прегърнеш несъвършенствата си е по-важно, отколкото да ги прикриеш", категорична е тя.