Синът на Парис Хилтън - 9-месечният Финикс, се оказа жертва на злобни тролски коментари, след като известната му майка реши да сподели негови снимки от първото им съвместно пътуване до Ню Йорк.

Момченцето получи солидна доза подигравки за размера на главата си. Феновете на Парис обаче побързаха да защитят нея и сина й, като самата богата наследница направи коментар по темата.

"Има болни хора на този свят. Моят ангел е напълно здрав. И да, разбира се, че е ходил на лекар, просто има голям мозък", сподели Хилтън.

Снимки на Парис Хилтън>>>

Припомняме, че Парис и съпругът й Картър станаха родители на Финикс чрез сурогатна майка. Двойката пазеше новината за него в тайна буквално до появата му на бял свят. В свои интервюта блондинката не спира да споделя колко е щастлива да бъде майка и с нетърпение очаква двамата с Картър да се сдобият с още няколко наследника.

View this post on Instagram

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Преди дни Парис сподели, че наскоро се е видяла с приятелката си Бритни Спиърс, за която разкри, че се чувства добре. Двете споделиха в мемоари за трудното минало, което са имали и което е останало скрито от широката публика. Един от тези моменти е, че и двете са правили аборт на млада възраст - Бритни, когато е била на 19, а Парис - на 22 г.

Хилтън не скри и вълнението си, че се подготвя мини сериал, който е базиран на мемоарите й, но все още пази в тайна кой ще влезе в нейния образ.