Българските шоу програми имат най-голяма заслуга за затоплянето на отношенията между Филип Киркоров и Катя и Здравко от дует "Ритон". След като преди седмица в "Забраненото шоу на Димитър Рачков" Киркоров се включи с видеовръзка в предаването, за да поиска прошка на Катя и Здравко, вчера в "Шоуто на Николаос Цитиридис" те се срещнаха на живо.

При своето включване преди дни руската звезда с български произход сподели, че с дует "Ритон" са големи приятели, но не са си говорили от около 4 години. Но обеща, че при идването си в България, ще се срещне с тях отново.

Моментът бе емоционален и двете страни не скриха задоволството си от това, че отново се виждат и са заедно в едно студио.

Много музика, златни хитове, общи изпълнения, спомени, снимки и усмивки от старите ленти  усмихнаха широко всички пред екрана в един от най-носталичните епизоди на късното шоу, до сега.

срещата на живо между Филип Киркоров и дует "Ритон"

Стопкадър: bTV

Киркоров е в страната ни, за да "раздвижи границите", както той сам се изрази, около Евровизия.

Николаос Цитиридис с Катя и Здравко от "Ритон" и Филип Киркоров

Снимка: bTV

При самото си пристигане в страната руската звезда подкрепи българската песен за Евровизия. Той пожела успех на Виктория и заяви, че тя е невероятна певица.

Филип Киркоров

Снимка: Eurovision