Напоследък слънцето грее все по ярко и температурите се покачват с всеки изминал ден, което ще рече, че отпускарският сезон започна. И докато някои хора у нас вече няколко пъти успяха да се възползват от благоприятния климат и да отскочат до нашето Черноморие, други тепърва стягат багажа, канейки се да сторят същото.

Така например, едва преди няколко дни Цвети Пиронкова - първата българка достигнала до полуфинал на Уимбълдън, реши временно да се откъсне от подготовката си за предстоящите турнири и да се отдаде на почивка в Бургаския залив.

Вижте снимки >>

Тенисистката и съпруга ѝ Михаил избраха да релаксират в прекрасния Несебър, но също така често посещават и курорта Слънчев бряг, намиращ се толкова наблизо, че практически се е превърнал в естествено продължение на някогашна Месамбрия.

Брюнетката зарадва своите последователи в Инстаграм, споделяйки няколко кадъра от крайбрежната ивица, показващи хубавата ѝ фигура. На първото изображение тя носи тъмносин бански от две части, а плажната ѝ визия се допълва от чифт големи очила със златисти огледални стъкла.

"Първи ден на плажа за тази година", е написала тя и закачливо признава, че трябва да поработи върху тена си, тъй като часовете, прекарани на корта с спортен екип, са оставили "следи" върху кожата ѝ.

На втората снимка пловдивчанката, която очевидно се наслаждава максимално на миговете, прекарани в курортния град, който е далеч по-пуст от предходните години, е седнала върху шезлонг на пясъка и се разхлажда с чаша студено фрапе.

"Истинско лятно изживяване", гласи посланието на публикацията ѝ.

След като роди детето си, Пиронкова прекрати кариерата си, но неотдавна прецени, че не може да стои настрана от професионалния тенис и обяви, че се завръща на корта.