Поп певицата Цвети Радойчева съвсем скоро ще покаже своите артистични качества и на театралната сцена. Изпълнителката на "Вземи ми всичко" е избрана да играе главна роля в спектакъла "Белият гарван" на режисьора Ивайло Спасов.

Образът, в който ще се превъплъти, ще бъде на повърхностно момиче, вълнуващо се единствено от материалните неща - съвременна "кифла", както се определя самата тя, за която най-важни са марковите дрехите, бляскавите събития и екзотичните екскурзии по света. Героинята ѝ Сузи постоянно подобрява своя външен вид чрез разкрасителни процедури, отчаяно желаейки да се впише в общността на онзи тип съвременни жени, привличащи погледите на околните с помощта на пластичната хирургия. За нея духовността и четенето на книги са абсолютна загуба на време, тъй като съществуват далеч по-вълнуващи неща.

Вижте снимки на Цвети >>

Цвети няма търпение да се срещне с публиката и да покаже на днешните дами какви всъщност не трябва да бъдат. Привлекателната брюнетка заяви пред камерите на Nova телевизия ,че за да си щастлив и успешен най-важното е да бъдеш себе си и да живееш през сърцето си, а не през егото.

Именно това е и посланието на новият ѝ денс хит "Let me be", в който тя призовава слушателите да бъдат верни на себе си, винаги истински и автентични. Модерното парче стигна челните места във водещи музикални класации и завладя нейните почитатели.