Предвид ситуацията с Covid-19 , тази година Цвети Радойчева избра да празнува в уюта на своя дом. Певицатата сподели личния си празник и страхотното настроение със своето семейство в тесен кръг.

Цвети качи поредица от фотографии, на които позира с приготвената от нея био плодова торта и големи балони във формата на числото 33 - именно толкова са и годините, които тя навършва. Изпълнителката на "Вземи ми всичко" демонстрира завидна форма, облечена в къса рокля с множество различни мотиви, която бе съчетала с черни ботуши на висок ток, стигащи до коленете ѝ.

Вижте снимки >>

От видеото, с което отбеляза своя хубав повод, стана ясно, че тя няма търпение пандемията да приключи, за да се върне обратно на сцената. На кадрите, споделени във виртуалното пространство, тя пее и танцува под звуците на песента "Happy Birthday" на Стиви Уондър.

Пред своите почитатели Цвети Радойчева сподели:

Снимка: Официален профил в Instagram

"Честит рожден ден на мен! Моите 33 са тук - Христова възраст! Чувствам се обичаща, обичана щастлива, благодарна, смирена, осъзната и благословена! Имам мир в душата, любов в сърцето и зная, че най-хубавото тепърва предстои", каза тя.

Под поста ѝ се изсипаха многобройни пожелания от нейни колеги, известни певци, актьори, журналисти и, разбира се, почитатели.

В момента брюнетката работи по нова авторска песен, като този път обещава да изненада своите фенове със сингъл, в който ще пее на английски език.