Поп певицата Цвети Радойчева избра родното Черноморие за семейната си ваканция. Изпълнителката на "Вземи ми всичко" неведнъж е споделяла, че обича гръцките плажове и от години не е била на почивка по родните курорти, но тази година е решила да преоткрие нашето море.

Приморско е едно от любимите ѝ места за отдих още от детство, затова тя реши да изпрати лятото именно там, заедно със съпруга си и тяхната дъщеря Ванеса, която в последните дни на месец август т.г. навърши 4 години. В социалните мрежи брюнетката сподели, че е впечатлена както от чистотата на нашето крайбрежие, така от спазването на всички хигиенни мерки предвид коронавирус пандемията.

Вижте снимки >>

От изображенията, които Цвети качи в личния си Инстаграм профил, се вижда, че семейството е посетило красивия замък "Влюбен във вятъра", намиращ се в Равадиново, а скоро след това към приятните преживявания са включили разходка с яхта в открити води, чийто капитан е Здравко Василев, познат на българския зрител с участието си в първия сезон на риалити предаването Big Brother България, от което излезе като победител.

Снимка: Официален профил в Instagram

Талантливата изпълнителка не пропусна да покаже и добрата си фигура по бански, която подържа с йога. Тя публикува секси кадри, на които позира пред фотографския обектив на плажа и в плувен басейн, а нейните почитатели ѝ направиха комплименти за начина, по който изглежда.

Радойчева многократно е изтъквала факта, че никога не се е подлагала на разкрасителни процедури, казвайки, че според нея няма нищо по-хубаво от естествената красота.

Снимка: Официален профил в Instagram