Райън Гослинг отвърна на троловете, които имат проблем с това, че е избран за ролята на Кен в предстоящия филм за "Барби". Причината да недоволстват е, че е прекалено стар за тази роля.

"Ако хората не искат да играят с Кен, има много други", сподели в интервю за "GQ" актьорът. Според него темата за годините му е смешна. Преди да излезе трейлърът с участниците, хората не са се замисляли над това кой е Кен и на колко е.

"Но изведнъж се оказва: Не, през цялото време ни беше грижа за Кен", добавя Гослинг. "Не, не ви е пукало. Никога не ви е. Никога не ви е било грижа."

Звездата от "Тетрадката" заключи: "Ако някога наистина те е било грижа за Кен, щеше да знаеш, че на никого не му пука за него. Така че лицемерието ви е разкрито. Ето защо историята му трябва да бъде разказана."

Въпреки че Райън смята, че никой не се интересува от героят му, той шеговито призна, че се чувства като негов "представител".

"Интересувам се от този пич. Аз го представлявам", допълва и добавя, че Кен не е имал възможност да дойде, заради това той е тук от негово име. Това обаче не променя факта, че феновете са притеснени от годините на актьорът, изиграл куклата.

"Раян Гослинг е твърде стар, за да играе Кен, няма как да не видя бръчките му", "Харесвам Райън Гослинг, но не знам защо изглежда така стар и сух. Не съм сигурен дали е заради косата или тена, но има нужда от малко хидратация", "Райън е твърде грозен и твърде стар, за да играе Кен, трябваше да кастнат Хенри Кавил или Крис Еванс", са много от коментарите в Twitter.

Някои обаче защитиха актьорът, като заявиха, че технически оригиналният Кен е на 62 години.

"Кен е на 62 години, а Раяйън на 42. Така че нека не говорим за това кой за кого е твърде стар", "За протокола, харесвам Райън Гослинг в ролята на Кен. Никой не се интересуваше от Кен, а сега изведнъж всички се интересуват дали 40-годишен актьор го играе?"

Филмът за Барби тръгва по кината от 21-и юли. В него предстои да видим Марго Роби, Исса Рей, Симу Лиу, Уил Ферел, Америка Ферера и Скот Еванс.

ИЗБРАНО