За повечето хора по света холивудските знаменитости завинаги ще бъдат недостижими, подобно на блещукащите звезди, разпилени по нощното небе. Всъщност може би именно поради тази причина сме свикнали да ги наричаме светила, сравнявайки ги с далечните небесни тела, излъчващи собствена светлина, към които често отправяме поглед, изпълнен копнеж. И все пак, въпреки казаното дотук, срещат се и такива късметлии, които успяват да се докоснат до величията на бляскавата Мека на киното, доказвайки, че дори утвърдените правила имат своите изключения... Особено ако съдбата реши да прояви снизходителност, обхваната от неприсъщо за нея добро настроение, когато не е изключено да се случат чудеса.

Вижте снимки на Краси със световните звезди >>

За Краси Аврамов, който е прекарал над десетилетие в Града на ангелите обаче, досегът с представителите на лъскавия шоубизнес не може да се определи точно като феномен, тъй като през престоя си там той неведнъж е заставал очи в очи с редица популярни лица. Градейки име в индустрията, той често е бил в компанията на онези известни личности, осигурили си запазено място на червения килим, превърнал се в своеобразен символ на славата и величието. Като носител на наградата "Superstar of the Year", присъдена му "LA Music Awards", който може да се похвали със самостоятелен концерт в "Kodak Theatre" (познат още като "Домът на наградите "Оскар", чието име днес вече е "Dolby Theatre"), той самият е получил VIP пропуск за средите, всеки от чиито прочути обитатели е обект на нестихващ интерес.

Преди ден родният изпълнител реши да отправи поглед към недалечното минало, разказвайки на своите почитатели как се е запознал с една от най-обичаните дами сред американските актриси, а именно Дженифър Гарнър, която вчера посрещна своя 50-и рожден ден. По този хубав повод певецът сподели личните си впечатления от нея, които за пореден път доказват, че бившата съпруга на Бен Афлек е изключителна жена, която напълно заслужава всеобщото възхищение, тъй като за разлика от много свои колежки, позволили на разкоша, в който тънат, да ги извиси сред облаците, карайки ги да се считат за повече от останалите, тя е съхранила своята човечност и великодушие, посредством които е останала здраво стъпила на земята.

Ето какво разкрива той в своя профил, където качи колаж от две снимки от снимачната площадка на хитовата шпионска поредица, изстреляла Гарнър на върха на кариерата ѝ:

"Откакто съществува, бляскавият Холивуд, превърнал се в мечта и крайна цел за мнозина, е създал множество звезди, определяни по този начин заради придобитата слава, отреждаща им място в историята на киното, където имената им биват увековечени, изписвани със златни букви. Днес обаче празник има тази от тях, отличаваща се от всички останали, която предпочита да бъде запомнена преди всичко не като знаменитост, стояща под ярките светлини на прожекторите, придаващи на артистите величествено сияние, превръщащо ги едва ли не в богове, а като човек, чието състрадателно и добро сърце има по-голяма стойност от всички земни блага, взети накуп! Хората като Дженифър Гарнър са изключителна рядкост, тъй като малцина успяват да запазят сърцата си непорочни във време, когато настоящето разграбва с пълни шепи от духовността ни, постепенно заличавайки ценностите на миналото. Истината е, че тя е от онези жени, към които неизменно и несъзнателно биваш притеглен, попаднал в плен на неустоимото им обаяние, нарастващо с годините.

Няма думи, с които да споделя колко щастлив съм от факта, че я познавам лично, убеждавайки се от първа ръка в нейната чистосърдечност, вдъхваща ми надеждата, че все още не всичко скъпоценно е или безнадеждно опорочено, или безвъзвратно изгубено... И досега съвсем ясно си спомням деня, в който я срещнах за първи път, а и надали някога ще го забравя. Запознахме се през 2003 г. на снимачната площадка на проект, в който тя се превъплъщаваше в главния персонаж, а аз имах удоволствието да участвам с епизодична роля. По онова време бяха минали вече пет години от общо дванайсетте, в които живях в Лос Анджелис, където често и до днес се връщам. Наред с музиката, за която малцина си спомнят, че всъщност е втората ми голяма любов, дошла след пантомимата, се занимавах с актьорско майсторство, преподавайки това изключително изкуство в престижното училище за таланти "Colburn", докато междувременно участвах в различни продукции за малкия и големия екран.

Снимки: Личен архив

Един ден, седнал на плажа в Санта Моника, наслаждавайки се хубавото време, получих обаждане от агентката си Кристин Уолъс, която ми каза, че след два часа трябва да се явя на кастинг за някаква телевизионна поредица. Опитах се да ѝ обясня, че нямам време да се подготвя, но тя, типично в неин стил, просто отказа да ме чуе и прекъсна връзката. Така, носещ риза, шорти и джапанки, покрит с пясък от глава до пети, се отидох на прослушването, заедно с още поне 200 души, явили се за ролята... Предвид начина, по който се появих, не знам как се спряха точно на мен, но честно казано не ме и интересува, тъй като само след няколко дни вече бях в студиото, облечен в българска полицейска униформа, чакайки да дойде сцената, развиваща се уж в моята родина. Оказа се, че поредицата, в която щях да участвам, е не друга, а "Наричана още", спечелила "някакви си" четири награди "Еми"... Какво толкова, нали? Признавам, че наистина се вълнувах, дори малко се притеснявах... Интересно е как нито един артист не успява да се отърве изцяло от "треската", предшестваща изявите му на сцена или пред камера. Само че забравих всичко това, когато видях Дженифър.

Тя бе не само красива, но и изключително непринудена, земна и естествена. Държеше се еднакво с всички, без да поставя дистанция между себе си и другите, показваща, че се счита за повече от околните. Напротив, тя се считаше за част от тях, а не за "звезда", далечна и недостижима... Говореше с всеки, усмихвайки му се широко, карайки го да се чувства значим, защото за нея това бе така, поради простата причина, че не бе оставила популярността да я главозамая. Така се държа и с мен, все едно бяхме приятели от детство, нищо че се познавахме от съвсем скоро. В паузите между снимките се шегувахме, смеехме се, говорихме си и се забавлявахме така, като че ли сме безгрижни малчугани на детската площадка, а не големи хора, изпълняващи сериозен ангажимент, струващ милиони долари на компанията "Bad Robot" на Джей Джей Айбрамс, познат още с работата си по "Изгубени", "Мисията невъзможна", "Междузвездни войни" и др.

Снимка: Личен архив

Това е само една от малкото причини, поради които Джен се отличава от редица свои колеги, но останалите ще ви споделя някой друг път. Засега искам да кажа - Честит Рожден Ден, Дженифър! Пожелавам ти всичко най-хубаво, защото ако има човек, който наистина да го заслужава, това си ти!", завършва той.