Докато всички очакват с нетърпение да разберат дали Брад Пит ще се появи под ръка с някоя дама на церемонията по връчването на наградите "Оскар", която ще се състои на 9 февруари в Лос Анджелис, неговият колега Антонио Бандерас разкри кой ще го придружи на събитието.

Вижте снимки на Стела и Антонио >>

Испанският актьор, който получи първата си номинация за статуетката, за ролята си в "Болка и величие", сподели на червения килим на отличията "Гоя", че на голямото събитие в Града на ангелите с него ще бъде красивата му дъщеря Стела, с която е го дари Мелани Грифит.

Попитан защо наследницата му не присъства на испанските призове, той отговори, че е била възпрепятствана, но за сметка на това ще бъде на наградите на Филмовата академия на САЩ.

Нещо повече, нейният приятел - Елая Майер - син на вицепрезидента на NBC Ронъл Майер, също ще стъпи на червения килим, редом до тях двамата, оказвайки морална подкрепа на бащата на неговата любима. Очертава се "Dolby Theatre" да се превърне не само в дом на Оскарите, но и в дом на Бандерас. Дали обаче уютната атмосфера, която ще се създаде, ще бъде достатъчна той да пребори тазгодишната конкуренция в категорията за най-добър актьор?

Това няма да бъде първият път, в който Стела ще се появи с баща си на официално събитие. Тя бе до него както на "Златните глобуси" миналата година, така и на Холивудските филмови награди, когато той получи приза за най-добър актьор.