Актьорът Уил Смит направи своя първи коментар след бомбастичните разкрития на съпругата си Джейда Пинкет Смит за случващото се в живота и семейството им. Той сподели, че думите й някак са го "събудили" и той е осъзнал, че отчуждената му половинка е "по-издръжлива, умна и състрадателна", отколкото той е осъзнавал.

Актьорът призна в имейл до "New York Times", че е развил "емоционална слепота" към нейните "скрити нюанси", след като Джeйда разкри на света, че с Уил живеят "напълно различни животи" от 2016 г. насам.

Известната холивудска двойка сключи брак през 1997 г., като през годините не веднъж се е твърдяло, че те имат проблеми, че имат отворена връзка и дори, че са разделени. Съпрузите обаче винаги са опровергавали тези слухове, твърдейки, че всичко във връзката им е наред. Допреди няколко дни, когато актрисата изненадващо разкри в тв интервю, че с Уил не живеят заедно от седем години и дефакто са разведени, без обаче да са подписали документи, за да го официализират.

Припомняме, че 55-годишният Смит и 52-годишният Пинкет Смит имат две деца, Уилоу и Джейдън, както и син Трей от първия брак на актьора.

Уил и Джейда са разделени от седем години

Снимка: Getty Images

Въпреки всички лични проблеми, с които Джейда и Уил са се сблъскали в брака си, които вече станаха достояние на всички, актрисата е категорична, че би искала отново да живее с Уил.

"Мисля, че в крайна сметка ще заживеем отново заедно. Наистина го мисля. Уил остарява. Аз пък някак оставам доста млада, и ми става ясно, че той ще има нужда от някой, който да се грижи за него", разказва актрисата пред британски вестник.

През уикенда пък актьорът публикува кратко клипче как се наслаждава на спокойствието на природата, докато лежи на лодка. Към него прибави и текст: "Известията на изключени".

View this post on Instagram

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Новината за раздялата на двойката беше изненада за мнозина, като се има предвид откровеността на актрисата в нейната поредица "Red Table Talk", в който двамата със Смит говориха за извънбрачната й връзка в епизод през 2020 г., и за шамара на наградите Оскар през 2022 г.

Припомняме, че на церемонията Смит позорно се качи на сцената и удари колегата си Крис Рок, след като комикът си направи шега с голата глава на Пинкет Смит.

Акьорът получи 10-годишна забрана да присъства на наградите „Оскар“, след като удари шамар на колегата си Крис Рок

Снимка: Getty Images

Уил се извини няколко пъти за инцидента, който му донесе 10-годишна забрана да присъства на Оскарите или на друго събитие в академията.

И по това време никой в обществото не знаеше, че нашумялата двойка живее разделени от 2016 г.