По повод отминалия 10-и октомври, който отбеляза Световния ден за психичното здраве, много звезди излязоха с твърдения, че имат травми, следствие на миналото.

Едни от тях са семейство Смит. Изданието "Radar" информира, че бракът на Уил и Джейда, се отразява "ужасно" на децата им - Уилол и Джейдън.

"Уилол и Джейдън са изключително чувствителни в момента и очевидно травматизирани от поведението на родителите си", коментира източник, пожелал да остане анонимен пред "National Enquirer".

Бракът на Джейда и Уил много медии го определиха като "влакче на ужасите". От церемониите "Оскар", на които Крис Рок отнесе шамар от Уил, до признанията на Джейда, че е изневерила на съпруга си. Припомняме, че след като призна пред обществеността за прелюбодейството и че никога не е искала да се омъжи за Уил, тя отнесе множество критики. "Хората са уморени от двуличието на Джейда", заяви тогава източник и пред "Radar". "Изглежда отношенията й с Уил имат неблагоприятен ефект върху децата им", заключи.

Уилол и Джейдън Смит

Снимка: Getty Images

22-годишната Уилол наскоро публикува изображение на анимационен герой, лежащ в болничното легло, a част от текстът гласеше: "Състоянието ми се влошава."

"Уилол се чувства унизена от факта, че родителите й публично унищожиха брака си", твърди източник пред изданието. "Тя крещи за внимание."

Седмица след публикацията на Уилол, брат й Джейдън призна, че е използвал психеделични лекарства, като публикува свой кадър с парамедици на заден план, носещи медицински чанти. "Децата им качват тези снимки, защото имат нужда от помощ", каза още източникът. "Хората сочат с пръст Джейда и Уил, че са позволили това да се случи."

Двойката се ожени през 1997 г. Освен Уилол и Джейдън, актьорът от "Мъже в черно" има и 30-годишен син на име Трей, който е от бившата му жена - Шери Зампино.