В момента Валери Божинов се намира в Италия, където чака настоящата ситуация да отшуми и животът отново да навлезе в обичайния си ритъм. Междувременно спортистът, който играе за Пескара, намери интересен начин да привлече вниманието към себе си.

Вижте снимки >>

Възползвайки се от пролетните слънчеви лъчи, той засне няколко кратки видеа на открито за личния си Инстаграм акаунт, чиито контрол си върна през февруари, след като профилът му бе хакнат 4 месеца по-рано. На едно от клипчетата Божинов демонстрира уменията си с футболната топка, а докато жонглира с нея, в едната си ръка държи малък кафяв пудел, който изглежда запленен от играта му.

Предвид факта, че бившият национал е известен с израза си "малко коте", дал повод за всевъзможни забавни картинки и колажи в миналото, сега присъствието на кутрето може да се приеме като "свежо разнообразие".

Първият човек, коментирал публикацията му с "Оуууу" и поставил влюбени емоджита, бе бившата му съпруга Николета Лозанова. И макар някои хора да помислиха, че плеймейтката дава израз на симпатиите си към нападателя, тя по-скоро е очарована от палето, защото сред "възклицанието" си тя сложи емотикон с формата на куче.

Валери използва видеото, за да отправи нашумелите напоследък в мрежата предизвикателства към своя син, който върви по стъпките на баща си, отдал се на усилени тренировки по футбол.

"Хайде, моето момче, покажи ми да те видя, моля те", написа той. 

Наследникът му Валери-младши не закъсня и на свой ред качи две видеа, в които имитира своя родител, при това с не по-малко финес.

"Не мога да се сравнявам с теб, ама все пак...", гласи скромното му послание към тях.

Божинов с гордост сподели кадрите като история в сайта за фотосподеляне, придружени с оценка "Много добре".