Гаджето на българската кинозвезда Мария Бакалова, Валери Григоров, ще застане рамо до рамо в новото предаване "Островът на 100-те гривни", с не кого да е, а с танцьорката Мирела Илиева.

Имената на двамата бяха спрягани многократно заедно и всички се чудеха дали се е зародила любов между тях, с участието им в култово риалити "Игри на волята". По време на предаването, както и след това, те демонстрираха интерес един към друг и близки отношения, като многократно споделяха общи кадри. Но дали идилията се е превърнала в романс така и не потвърдиха.

В момента синът на Мария Гроздева е във връзка с българската актриса, номинирана за "Оскар" Мария Бакалова, която те обявиха с Инстаграм пост през февруари 2023 година. А Мирела пък е в обятията на актьорът и режисьор Юлиян Костов - много близък приятел на Бакалова.

Въпреки че и двамата са щастливо обвързани, бъдещите спекулации за отношенията на Валери и Мирела са неизбежни, предвид предполагаемите им предишни отношения.

View this post on Instagram

A post shared by Mirela Ilieva (@mirellailievaa)

Tова няма да са единствените интересни участници, пише "България днес".

На Филипините ще заживеят и две носителки (или не точно) на титлата Мис България. Едната от тях е тазгодишната победителка в конкурса Елизабет Кравец, на която съвсем скоро отнеха короната. Тя ще влезе в предаването заедно с гаджето си Атанас Пелтеков.

А другата е Теодора Мудева, също позната от "Игри на волята", която участваше с тогавашния си приятел Румен Радев. Те бяха сгодени, но преди няколко месеца са развалили годежа си и красавицата е свободна.

Предвид участниците и историята зад тях, изпълняването на предизвикателствата и събирането на гривните за наградата от 300 000 лева, няма да са единствените причини за зрителите да сядат пред телевизора.