Ванеса Хъджинс изрази възмущението си чрез публикация в "Инстаграм", след като папарашки снимки на нея и новороденото й бебе бяха разпространени от таблоидите. Актрисата сподели, че личното пространство на семейството й е било нарушено в момент, който е трябвало да бъде специален и личен.

"Разочаровани сме, че поверителността на нашето семейство бе незачетена и използвана от алчността на медиите", написа тя в своя профил. Новината за раждането беше първоначално съобщена от TMZ, които публикуваха снимки на Ванеса, напускаща болницата със съпруга си, бейзболиста Коул Тъкър, и новороденото им бебе.

"Въпреки всичко това всички сме здрави и щастливи" добави звездата от "Училищен мюзикъл".

Бременното коремче на Ванеса направи своя дебют на червения килим на тазгодишните награди на Академията. Тя и Тъкър минаха под венчилото през декември 2023 г., а раждането на първото им дете бе дългоочаквано събитие.

Снимка: Getty Images

Най-скорошната поява на актрисата на големия екран бе в екшън филма "Лоши момчета: Всичко или нищо" заедно с Уил Смит и Мартин Лорънс. В интервю за E! News през май, тя сподели колко е развълнувана да покаже работата си на бъдещите си деца. "Ето защо избирах толкова различни роли в кариерата си. Исках да съм сигурна, че когато имам деца, ще има какво да гледат на всяка възраст", каза тя.

Снимка: Getty Images