Какво е лятото, ако не низ от вълнуващи приключения, наситени с незабравими емоции, отвеждащи човек на далечни и непознати дестинации, където го очакват нови преживявания, които не само придават смисъл на неговите дни, но също така му помагат да погледне на живота от друг ъгъл, сменяйки, макар и за кратко, перспективата на неговия светоглед, помагайки му да открие себе си на неочаквани места. Да, сам по себе си жаркият сезон е една цяла одисея, която всяка година бива изпълнена с различни събития, превръщащи се в най-интересните акценти в житейските истории на хората по земното кълбо.

В тази връзка красивият модел Велина Узунова, участвала наскоро в кулинарното предаване "Черешката на тортата", където показа завидни умения в приготвянето на ястия от руската кухня, определено има зад гърба си редица интересни случки, които може да разкаже, тъй като пътешествията са сред най-големите ѝ страсти. Това ясно личи в нейния Инстаграм профил, който спокойно може да се приеме като своеобразен туристически пътеводител, отвеждащ потребителите на социалната мрежа из най-колоритните кътчета на планетата.

Вижте снимки >>

Така например в момента изкусителната блондинка се припича под жарките слънчеви лъчи на прекрасния Санторини, познат още като Тера, който е сред любимите локации за почивка на множество холивудски знаменитости, влюбили се толкова силно в живописните му пейзажи, че впоследствие са решили да си купят имот в неговите предели.

Освен познатите лица от големия екран обаче, най-големият вулканичен остров от Цикладите, който със сигурност заслужава репутацията си на истинско бижу, красящо архипелага, е сред най-предпочитаните места от двойките, решили да преминат под брачното венчило. Всяка година на територията му пристигат хиляди влюбени, които разменят своите клетви пред олтара, на фона на залязващото слънце, сякаш потъващо във водите на Егейско море.

Снимка: Официален профил в Instagram

Благодарение на своите спиращи дъха гледки, безкрайни спираловидни лозя, горещи извори, намиращи се в естествения басейн, удивителна архитектура от ослепителни бели сгради в причудлива форма, пребоядисвани всяка година, над които се подават характерните за Гърция сини куполи и камбанарии, наред с примамливите таверни, предлагащи вкусна храна и лазурните брегове, това е истински магнит за всички туристи, привлякъл към себе си и очарователната Велина, която от няколко години живее и работи в Москва.

В момента тя е отседнала във впечатляващ 5-звезден комплекс, предлагащ на гостите си невероятен изглед към прочутия вулкан, наред с безброй други удобства, от които могат да се възползват, за да превърнат престоя си там в истинска идилия. От няколко дни хубавицата радва почитателите си в платформата с кадри от ваканцията си, които осезаемо покачват градусите в във виртуалното пространство, карайки потребителите му да се изпотят. На тях тя не само показва удивителните гледки, на които става свидетел, но също така демонстрира перфектната си фигура по бански костюм.

Снимка: Официален профил в Instagram

Едно от изображенията на участничката в конкурса "Мис България" за 2013 г., предизвикало фурор сред господата, последвали акаунта ѝ, е това, на което позира пред фотографския обектив пред открит плувен басейн, издигащ се високо над морските вълни, облечена в къса светлосиня рокля с тънки презрамки, отличаваща се със силно изрязана кройка. Дрехата с дълбоко V-образно деколте, гол гръб и висока странична цепка на полата, разкриваща голяма част плътта ѝ, прикова вниманието на хиляди души, изписали немалко коментари, възхваляващи привлекателния ѝ външен вид.

"Истинско видение", "Много красота", "Прекрасен стил" и "Горещ сексапил", са само част от ласкавите думи, редящи се под нейната публикация.

Снимка: Официален профил в Instagram