Venci Venc' вече е показал и доказал, че, освен хитов изпълнител, като част от дуото Pavell & Venci Venc' или успешен водещ на телевизионното риалити "Гласът на България", е и отдаден баща на своята малка дъщеричка Агуая.

Той често публикува снимки от моментите на дуото баща и дъщеря в своя Инстаграм профил, без да спира да засвидетелства своята обич към едногодишното си момиченце.

Последният кадър, който Venci Venc' е споделил в социалната мрежа, показва как той държи Агуая на ръце, а те не спира и за миг да му се усмихва.

Вижте снимки >>

До кадъра рапърът е написал:

"Има моменти в живота, в които дори и небето иска да падне на главата ти, за да те откаже да продължаваш да дерзаеш. Тогава фокусът върху най-важните неща ти дава сили, за да се опънеш дори на вселенските закони. Трябва само да се съсредоточиш върху яркия лъч светлина, пробиващ облаците."

Вижте тази публикация в Instagram.

#CatchMeifYouCan

Публикация, споделена от Venci Venc' (@venztagram) на

Агуая е единственото дете на Venci Venc'. Тя е плод на връзката на изпълнителя с бившата му приятелка Мелани, с която и след раздялата успаха да запазят добрите си отношения и си поделят грижите за дъщеря си. Агуая се снима във видеото на Pavell & Venci Venc' с Любо Киров "Не бих могъл", когато беше едва на 9 месеца.

Преди дни Дуото Pavell & Venci Venc' зарадваха родната публика с ново парче, озаглавено "Булгари" и видео към него. Те са го посветили едновременно на обичта си към българското и на своя поглед към всичко онова, което го руши. В композицията момчетата вплитат и откъс от известната българска песен "Кога зашумят шумите", за която Венци признава, че е най-първата песен, в която се влюбва и запява още като дете.