Тв водещата, която се изявява и като писателка - Венета Райкова, е на почивка в турския курорт Анталия заедно със сина си Патрик.

Вижте снимки >>

Самата тя пусна кадри от ваканцията във Facebook профила си, като към един от тях написа:

"За да пресека от самото начало лъжите, че богат турчин ме е довел в Анталия, нека уточня, че да си изпия с кеф турското кафенце! Нямам турски любовник, в хотела съм с детето си... Да, хотела е скъп, цените за седмица за майка с дете започват от 5 хил лв, но почивката, както и всичко друго си плащам сама... Сумата за престоя ми тук съм платила преди две седмици от личната ми банкова сметка, може да послужи където трябва, ако продължат с лъжите. А и в Анталия почивам за 6 път, все в подобни хотели! Има дами, които сами пускат слухове за себе си с богати любовници, но не ме смесвайте с тях, моля. А красиви турски господа съм виждала само в турските сериали."

По-надолу в коментарите Райкова подчертава, че за година и половина след развода ѝ никой не я е засичал с друг мъж в София и затова сега са се появили твърдения, че се крие с богат турчин в Анталия, в които, разбираме, няма нищо вярно.

Венета Райкова бе женена за Тихомир, станал известен с участието си в "Биг Брадър". Двамата имаха 13-годишен брак, който прекратиха през 2018 г. Синът им Патрик е на десет години.