По една или друга причина, съдбата често ни среща с различни хора, разполагащи с по-богат житейски опит от нашия, които да подсещат, че не трябва да пропиляваме напразно престоя си на тази земя, повтаряйки ни като мантра така или иначе до болка познатия ни израз, гласящ, че времето неусетно лети... И тъкмо когато най-после си успял да забравиш поне за кратко думите им, свиващи сърцето ти от притеснение, че цялото ти съществуване е лишено от смисъл, тогагава в социалните мрежи изведнъж изскача Венета Райкова, която с помощта на един-единствен свой архивен кадър ти припомня за стремглавия ход на часовниковите стрелки, описващи кръг след кръг някак незабележимо...

Вижте снимки на Венета >>

Да, годините се нижат една след друга без предупреждение, а доказателство за това е последната публикация на бившата водеща на предаването "Папараци", която наскоро качи в своя личен Инстаграм профил снимка от дръзката си фотосесия за българското издание на "Playboy", чиято корица украси преди... цели 20 години! Не е за вярване, нали? И все пак това е абсолютен факт, който дори тя не крие, а гордо изтъква пред своите последователи в платформата. Нещо повече, блондинката изрично подчертава, че броят с нейния образ на първа страница попада в топ 5 на най-продаваните в цялата история на родния вариант на мъжката библия.

На изображението, с което блондинката си направи разходка по алеята на спомените, връщайки се две десетилетия назад, тя позира пред обективa легнала по корем на пода, облечена единствено с ефирна полупрозрачна блуза с бял цвят, по която се редят нежни флорални мотиви в червено. Тя е оставила едното рамо на дрехата да падне, разкривайки повече от плътта ѝ, въпреки че това надали е от някакво значение, понеже надолу не носи нищо. Макар съществената част от тялото ѝ да е изрязана, от него все пак се вижда достатъчно, за да разпали въображението на зрителя. Как обаче продължава кадърът, знаят само тези, които притежават списанието.

Само че това далеч не попречи на множество от почитателите ѝ да харесат нейния пост, заливайки я с комплименти под коментарите в него. "Сега си още по-красива", "Годините ви стоят прекрасно" и "По-хубава си от преди", са само една малка част от ласкавите им думи, съпроводени с множество сърца.

В посланието, придружаващо фотографията, някогашната съквартирантка от къщата на риалити предаването "VIP Brother" разкрива, че в момента работи върху нова книга, тъй като през последните две години не е пускала такава на пазара. Освен това тя издаде, че една от героините в историята, подобно на нея, се е снимала за еротичното списание.

"Тази година ще ви изненадам с нещо горещо", обеща Райкова.

Кога обаче ще се случи това, тя отказа да уточни, тъй като и сама признава, че заради хубавото време навън, през последните дни се разсейва и вниманието ѝ не е изцяло съсредоточено върху десетия ѝ роман.