Телевизионната водеща и писателка Венета Райкова ще отпразнува своя 46-и рожден ден на 2 май тази година, когато все още ще бъдат в сила ограничителните мерки, наложени с извънредното положение в страната и тя няма да може да направи голямо парти по този повод.

Вероятно отдавайки се на приятни спомени от прекарването на личния си празник през изминалите години, Райкова е споделила снимка от своя рожден ден през 1995 г., на която е край басейн в Малта. Това става ясно от поста на водещата в Инстаграм.

Вижте кадъра >>

"Празнувам РД в басейн на покрива на хотел в Малта с шампанско, ягоди и хайвер точно както бях чела, че правят в книгите на любимата ми Джаки Колинс! Още тогава знаех, че ще пиша книги като нейните, но понеже съм много мързелива и обичам да лежа по басейните вместо да пиша, трябваше да минат толкова много години, за да сбъдна една от мечтите си. Затова сбъдвайте мечтите си сега!", пише Венета Райкова.

Преди седмици тя сподели, че заради настоящата ситуация в страната, е останала без работа, тъй като предаването, на което се изявяваше като водеща е спряно от ефир за момента.