Венета Райкова призна в коментарите под своя публикация във Фейсбук, че раздялата с Тихомир е объркваща и подчерта, че двамата вече са разведени. Водещата на "Папараци" отговори на въпросите на свои фенове по темата за любовния й живот.

"И аз още не мога да осъзная, ама, на, разведохме се и това е!", обясни Венета.

Вижте снимки на Венета и Тишо >>

На почитателка, която предположи, че двамата отново ще се оженят, Райкова отговори:

"Едва ли... Макар че, ако ни питаш, и ние не знаем защо се разведохме, честно казано!!!"

Въпреки че в началото на годината Венета Райкова обяви, че след 13 години брак с Тишо се развеждат, двамата са заедно на всички семейни празници. Първо отпазнуваха със сина си Патрик рождения му ден, после и този на Тишо. Този месец разделените съпрузи се събраха, за да отбележат и 44-ия рожден ден на Венета. На празника тя заяви:

"Пожелавам си голямата любов. Все още не е дошла, но я чакам."

Венета направи и други пикантни изказвания, като по време на интервю с футболиста Благой Георгиев през март обяви:

"Откакто съм се развела с мъжа ми, не съм правила секс."

При обявяването на раздялата водещата обясни:

"Разделяме се като приятели, няма трети човек нито от моя, нито от негова страна. Интервюта по темата и двамата няма да даваме, много моля да ни оставите на спокойствие в името на спокойствието на детето."

Венета и Тишо се ожениха през 2005 г. Те имат син Патрик. Преди време Райкова сподели публично, че 2 години след началото на брака си, двамата имали голяма криза, която останала скрита от обществото. Тишо дори бил подал молба за развод.