17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Простакеса

Ми,зимети са пак ма!

Щот сте прости, затуй...

Не ни занимавайте с безмислини клюки и простотии.

Не ни занимавайте с безмислини клюки и простотии.

а тая на снимката Венета ли е? Нещо хич не прилича на нея..

Това е тя, оригинална, неподправена :)

Първо каза, че приключва с мъжете, а после, че чака голямата любов....или голямата любов е жена .....или Венета не си пие хапчетата

Уникално изследване върху вредата от микровълновите лъчения - GSM, WiFi, DECT, BlueTooth ...

а знаехте ли защо се взехте - ами защото на Венетка вече ѝ беше крайно време да се омъжи и нямаше други кандидти освен Тишо, все пак данякъде разпознаваема личност.

Венета се омъжи за него, защото той беше нейн отявлен фен. Той така влезе в първия Брадър като фен на Венета, тя за него била перфектната жена. Венета ако е искала да се омъжи за някоя мутра, богаташ и т.н. толкова години връзки в това общество, щеше да го направи. Но тя си избра един ресторантьор от никъде изникнал, просто защото той я боготвореше и беше як рейтингов трик. Беше ясно, че този брак няма да просъществува. Сега се сетила, че светът е широк. Тя го може, защото е известна, финасово независима и не й пука от мнението на хората, но много други жени в България си остават заклещени в боксуващи бракове без да им стиска да теглят шута на половинката.

голямата любов не е нищо повече от постоянство..боже боже

развод заради спорта!? Колко хора са така

""Развод'' ама заради мангизи защото така имоти и мангизи се разделят и няма с какво да се обезпечават отделните им дългове:((((( Незнам кой се вълнува от тая та непрекъснато ни я набиват в очите та и звезда някаква я направиха

За реклама я не се правете

Ооо боже,...нямам думи след такива тъпизми.

Единия намира време и нацин да се отскубне от семейството почва да изневерява и двойката се очуждава...........защото най важното във връзката е всекидневния секс.... Като в по-малкото случай лъгания до такава степен се отвращава че бие шута на предателя преди той да се е усетил и изяснил със себе си защо е тръгнал да изневерява :)))

Ти си болен! Затова жена ти е отишла при друг, а не щото не си я таковал всеки ден.

Напротив, много точно казано. Само че в 95% от случаите този, който се отскубва е мъжа и при това почти никога не изневерява с реални хора, а зацикля в порно.

разведохте се щото сте в критическата

Според мен, не му пуска. Има вид на злобна скочубра - тия са фригидни и не дават секс. Жени, зарежете ги тия феминистки тъпотии и правете секс с мъжете си. Ако имате малко ум.

Недей така да предполагаш като не я познаваш. Това са долни и мръсни инсинуации и са присъщи на хора с еректилни дисфункции. Венета е жена за много мъже. Виж не мога да кажа същото за фалиралия бозаджия, който бърка индиски манджорляци. Погледни му перчема тип "умрелото птиче" и се сети дали може да вдигне мазния шкембак. Ако има причина в сексуално отношение то тя е от страна на махараджата-манджорляк!

"феминистки тъпотии", "фригифни" - вече си оформих картина какво шувинистко прасе седи зад тези звучни определения. Тази която си ляга с теб трябва много да се е намразила.

Аз също мисля, че тя не му пуска от доста време. Обикновено така жените сигнализират, че не им харесва, искат раздяла и си търсят по-добър партньор.... Много е лесно, няма нужда от конспирации, феминизации и джендърски истории.

Някои хора не искат да бъдат забравени. Като спре да се говори за тях - женят се, развеждат се, появяват се в някое предаване. Тоца е същата - женя се, бият ме, не ме бият, развеждам се, влюбена съм, ще се женя, няма да се женя. Важното е да се вдига шум пък белким фана някой рекламен договор!

Щом незнаете значи и двамата сте тъпи.

Прекрасно знаете защо как му казвате модерано -за рейтинг, иначе кой ще се сети за теб и тъпото ти предаване не се гледа.След някой и друг ден пак се ожените.

Не съчма, а гюле има в кухата ти картуна Венетоооо!!!

TOVA E MATERIALA V BG ))) UJAS

Защо въобще се оженихте!

Драга ми Венета не се ли усещаш, че си стигнала дъното...престани да се изказваш и по добре си мълчи, че се излагаш и то много....

запазите имуществото,за това.

Венетка много се е окръглила - каква е тази двойна брадичка??? ha ha. neshto se e otpusnala naposledak.

Снимката е от младини

таа па пръчка

Joe69

Венетка много се е окръглила - каква е тази двойна брадичка???

Ми да ви кажа-защото сте тъпи.

За тъпи съм съгласен, но я си помисли колко лесно се живее с кухи лейки като тез двамата.

А преди това знаехте ли защо се събрахте? Съмнявам се...

Ам' не знаете,'щот сте прости.Не спря да мрънка ВИнетка в "Папараци",че не е правила сс от 4 месеца,ами да направи-не е поискала,не е направила тази журналистка ,която така обича махленската клюка....

Аз знам!За да има какво да бръщолевиш в медиите.