Венсан Касел и съпругата му Тина Кунаки захвърлиха за кратко настрана официалните си тоалети и решиха да се разходят из слънчева Венеция заедно с 4-месечната си дъщеричка - Амазони.

Вижте снимки >>

Двамата откраднаха малко време за себе си, преди отново да им се наложи да стъпят на червения килим на 76-ия филмов фестивал, който е причината да са в италианския града.

За семейната обиколка актьорът беше избрал тъмносиня риза, която бе съчетал с бежов летен панталон и каскет с керемиден цвят. Той и за секунда не остави третото си дете, което с обич носеше в кенгуру, като за пред папарашките обективи внимателно държеше главичката му прикрита с бяла шапка.

Тина се беше спряла на стила "градски шик" и бе облечена в свободна бяла блуза с дълъг ръкав, която беше запасала в панталон с висока талия в същия цвят,  пристегнат с вързан на панделка колан от плат.

52-годишният френски актьор и 22-годишният модел се венчаха на 24 август миналата година в Югозападна Франция, след като се запознаха през юли 2016 г.

Те обявиха раждането на Амазони в социалната мрежа на Инстаграм през април т.г., а името на бебето е очевидна почит към Бразилия, където семейството пребивава за част от годината.