Отправяйки се към дългоочакваната си лятна почивка, всеки човек очаква, че тя ще бъде изпълнена с редица незабравими преживявания, но надали си представя, че вълненията, които ги съпровождат, могат да бъдат неприятни. В крайна сметка обаче никой не е застрахован от инциденти, независимо от тяхното естество.

Именно в това се убеди Виктория Терзийска, добила популярност като Вики от група "Мастило", която вместо да се наслади необезпокоявано на прекрасните места и забележителности из космополитния испански град, където доскоро бе заедно със своя съпруг Петър Величков и двете им прекрасни дъщери - Маргарита и София, тя изживя истински екшън, при това посред бял ден. Бившата съдийка от "Гласът на България" описа случилото се като "вдигаща адреналина, но неприятна емоция..."

Вижте снимки на Вики и семейството ѝ >>

Ето както сподели тя:

"Имахме няколко чудни дни в Барселона с Петър. Опитваме се да крадем по два, три дни само за нас двамата. Случиха ни се хиляди приключения от кулинарни, до вдигащи адреналина!", пише певицата към своя снимка в личния си Инстаграм акаунт.

Снимка: Официален профил в Instagram

По-късно тя разкри, че семейството ѝ се е озовало в опасна ситуация, тъй като е било нападнато от двама мъже, които се опитали да ги оберат на улицата.

"Тук се усмихвам насила. Само 20 минути преди този кадър бяхме нападнати от двама здравеняци, които искаха да откраднат часовника на Петър! Не успяха. Набихме ги. Сега ми е смешно, но тогава се чувствах ужасно", разказа тя.

"Оказа се, че в града върлуват много банди от крадци, дърпат чанти, скъпоценности, всичко, което блещука! Затова оставете тези неща в хотела, ако сте накичени, има сериозен шанс да ви нападнат!", предупреди Терзийска.

Вики със съпруга си Петър и двете им дъщери - Маргарита и София

Снимка: Официален профил в Instagram

Въпреки неочакваната ситуация, подложила на стрес изпълнителката и хората, заемащи специално място в нейното сърце, тя заключва, че все пак е останала доволна от престоя си там. Нещо повече, Вики се изказа ласкаво не само за архитектурата, но и за традиционната кухня, като посъветва всички желаещи да се отправят към дестинацията сега - в началото на летния сезон, преди градусите да са станали непоносими, а туристите да са плъзнали навсякъде.