"Грешката е един урок за друг" е казал някога френският писател Етиен Рей, а съвсем наскоро Виктор Стоянов осъзна колко правота има в думите му, научавайки своя, при това по не особено приятен начин. След последния епизод на предаването "Ергенът", излъчен в петък вечер миналата седмица, бившият професионален спортист бе разпънат на кръст в социалните мрежи, посрещайки атаките на много от зрителите, следящи с интерес случващото се в най-романтичния формат в родния ефир.

Причината за всеобщото недоволство, насочено към главния герой на шоуто, бе фактът, че една от розите, които трябваше да раздаде на последните участнички, само на крачка преди финала, гарантирайки им място за него, се озова в ръцете на Виктория Капитанова. Проблемът в това бе, че преди да стане ясно кои са имената на дамите, които след броени дни ще се впуснат в окончателна битка за сърцето на най-желания свободен мъж от малкия екран у нас, рускинята не само нападна словесно психоложката Александра, но също така изля питието си върху нея, след което невъзмутимо просто си наля ново. По този начин тя предизвика скандал от мащаб, какъвто имението, традиционно завладяно от противоречиви чувства и емоции, бе не виждало, или поне до онзи момент.

Вижте снимки на Вiктор >>

Сагата обаче далеч не приключи тук, а продължи да се разразява. Потърпевшата от агресията на непокорната Виктория отиде при единствения човек, който евентуално можеше да предприеме нещо срещу недопустимите ѝ действия, а именно Виктор, за да му разкаже станалото, надявайки се на неговата подкрепа, придружена от едничката логична мярка, която веднъж за винаги да сложи край на конфликта - изгонването на проблемната млада жена, преминала границата на допустимото. Само че той не го направи и именно с заради това си навлече критиките на много от потребителите на виртуалното пространство, осъждащи го един вид за бездействието му по темата.

Александра обяснява на Виктор за случилото се

Снимка: bTV

Поради тази причина Стоянов публикува като 24-часова история в Инстаграм профила си видео, в което казва, че искрено съжалява, обяснявайки, че по онова време не е бил напълно запознат с абсолютно всички подробности около събитията, което е повлияло на преценката му. По думите му, той е добил престава за цялата картина, показваща отблизо раздора, едва след като е гледал кадрите, излъчени по телевизията, заедно с всички останали зрители.

"Вчерашните негативни емоции ме върнаха в един много горчив за мен момент. Гледайки отстрани и имайки пълната информация, виждам каква огромна грешка съм допуснал. Сгреших, като се примирих, че не получих повече детайли в отсъствието си по време на коктейла и това доведе до сериозни последствия. Искрено се надявам да не съм засегнал никого твърде дълбоко и се разкайвам за случилото се, както и за бездействието си.

И все пак, затова са уроците - да се поучим от тях, стараейки се никога повече да не ги повтаряме", завършва емоционалното му послание, търсещо прошката на порицаващите го хора.